Skip to main content

Garantie

De garantietermijn op onze producten is 6 maanden, mits er op fatsoenlijke en te verwachten manier met de producten is omgegaan. Dat wil zeggen dat u, bijvoorbeeld, onze eettafels niet gebruikt voor andere doeleinden dan waar een eettafel voor bedoeld is. U plaatst geen uitzonderlijk zware objecten op de tafel en u stelt het tafelblad niet bloot aan hitte, extreme kou of overmatige vochtigheid. Daarnaast is geen enkel meubel in ons aanbod bedoeld om op te gaan staan/liggen. Ook raden we sterk af te gaan zitten op de tafels.

Mocht er binnen de garantietermijn van 6 maanden onverhoopt schade aan de meubelen zijn ontstaan zonder uw toedoen, dan bekijken we per geval hoe we tot een oplossing komen. MarbleSteel beoordeelt of de schade is ontstaan doordat het product ondeugdelijk was of door externe invloed. Als blijkt dat MarbleSteel verantwoordelijk is voor de schade, dan zullen we altijd streven naar reparatie. Indien reparatie niet mogelijk blijkt, kunt u kiezen voor vervanging of teruggave van het aankoopbedrag minus retourkosten (€100).

Reparatie

Marmer is een natuurproduct en ondanks de hoogwaardige bewerking van de tafelbladen zijn oneffenheden altijd aanwezig, zichtbaar en/of voelbaar. Dit komt met name omdat marmer een zeer oude steensoort is die onder hoge druk heeft gestaan. Het is mogelijk dat de aderen die u ziet in het marmer ook voelbaar zijn. Dit wil niet zeggen dat het tafelblad inferieur is. Weet u van tevoren dat u daar niet aan kan wennen? Dan raden wij aan om voor imitatie-marmer van een materiaal als keramiek te kiezen.

Denkt u dat er onnatuurlijke scheuren of breuken in het marmer aanwezig zijn, dan zullen wij beoordelen of de constructie daardoor beïnvloed wordt en of het nodig is een reparatie of vervanging uit te voeren. Gezien marmer een natuurproduct is blijft het namelijk gevoelig voor grote temperatuurverschillen en extreme belasting. Onze frame zijn behandeld met een kwaliteit coating voor buiten. Mocht u echter toch roest constateren, neem ook dan contact met ons op.

Valt het mankement onder de garantievoorwaarden, dan zorgen wij kosteloos voor een oplossing. Heeft u de tafel per ongeluk zelf beschadigd of wilt u het tafelblad simpelweg opnieuw gepolijst hebben? Dan kunnen wij de tafel laten ophalen en herstellen. De kosten voor herstel bepalen we van tevoren en overleggen we met u. In dat geval bedragen de vaste vervoerskosten voor een eettafel €100 en voor salontafels €50.