Skip to main content

Veelgestelde Vragen

Moet de tafel nog in elkaar gezet worden?

Ja, maar dat doet onze vervoerder bij u thuis. Het frame bestaat uit één geheel en is van staal. Op het frame worden rubberen pads geplakt. Daar bovenop wordt het marmeren tafelblad gelegd. Door het gewicht van het marmer in combinatie met de rubberen pads zal het tafelblad niet verschuiven. De twee losse onderdelen vergemakkelijken het eventueel verhuizen van de tafel in de toekomst.

Kan de tafel ook op een verdieping geleverd worden?

Ja. Als het frame en het tafelblad niet in uw inpandige lift passen, zal er gebruik gemaakt worden van een verhuislift. Hiervoor wordt een toeslag gerekend. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van de locatie. De vervoerder zal bij een lokaal bedrijf een verhuislift inschakelen. Door het grote gewicht van het tafelblad is het onverantwoord om via de trap te bezorgen.

Heb ik garantie op de tafels?

U heeft 2 jaar garantie op uw tafel. Hieronder vallen alleen eventuele fouten die niet door eigen toedoen zijn ontstaan.

Is het marmeren tafelblad behandeld met een beschermend middel?

Nee. Het marmeren tafelblad is gepolijst waardoor het oppervlak glad en egaal is. We raden aan om het marmer in te smeren met een coating die beschermt tegen vocht en vlekken. Marmer is namelijk een poreuze steensoort. Met de coating voorkomt u dat vloeistoffen in het marmer trekken. (U kunt de coating aanschaffen in de webshop.)

Kan ik het marmeren tafelblad schoonmaken met reinigingsmiddelen?

Nee. U kunt het marmeren tafelblad het beste schoonmaken met een warme vochtige vaatdoek.

Waar komt het marmer vandaan?

Onze tafelbladen worden gemaakt in Spanje, Italië en India. Daarom heeft het tijd nodig als u een op maat gemaakte tafel bij ons bestelt. Daarentegen zorgt fabricage van de tafelbladen direct bij de bron dat we onze prijzen scherp kunnen houden.