Skip to main content

Altijd al gedroomd van een marmeren tafel? Maar uw weet niet goed wat u kunt verwachten van marmeren tafels die op webshops worden aangeboden? Dan bent u bij MarbleSteel aan het juiste adres. MarbleSteel heeft namelijk een showroom op een prettige locatie in het Kleiwegkwartier in Rotterdam. Het Kleiwegkwartier is een typisch Rotterdamse buurt waar een fijne mix van winkels en woningen bestaat. Aan de winkelstraat Kleiweg, die al sinds de 12e eeuw wordt gebruikt, vindt u temidden van diverse hippe winkels de showroom van MarbleSteel. In de showroom worden alle soorten marmer getoond, toegepast in onze verschillende soorten tafels. Ondanks dat u in Rotterdam voldoende interessante interieurwinkels kunt vinden zijn er maar weinig plekken waar u meubelen van echt marmer kunt krijgen.

Het Kleiwegkwartier is een typisch Rotterdamse buurt waar een fijne mix van winkels en woningen bestaat.

Dennis van der TasMarbleSteel

Rotterdam is een vooruitstrevende stad als het gaat om nieuwe trends. Onder andere in toonaangevende Rotterdamse horeca-ondernemingen ziet u de toepassing van marmer in het interieur terugkomen. Vanwege de verscheidenheid aan soorten marmer kan met marmer een uitstraling van strak-modern tot aan warm en klassiek gecreëerd worden. Daarnaast zorgt de dynamiek van de huidige huizenmarkt in Rotterdam dat er veel woningen met nieuwe interieurs beschikbaar komen. Wat opvalt is dat marmer wordt toegepast in zowel nieuwbouw als in gerenoveerde woningen. Marmer is een steensoort die op allerlei manieren kan worden gebruikt. Denk hierbij aan wandbekleding, vloertegels, aanrechtbladen, vensterbanken en tafelbladen. Nadat u onze showroom in Rotterdam heeft bezocht, kunt u bij voldoende winkels terecht voor bijpassende meubelen of accessoires voor in uw interieur.

Met Rotterdam als geboorteplaats van MarbleSteel hebben wij ervoor gekozen om met bedrijven in en rondom Rotterdam samen te werken als het gaat om bijvoorbeeld transport en opslag, marketing, nabewerking van marmer en de productie van de stalen frames. Met het gebruik van lokale partners streven we ernaar de lijnen kort te houden om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Tevens is de vestigingsplaats Rotterdam een strategische plek om met name de Randstad en de omliggende gebieden van marmeren tafels te kunnen voorzien. MarbleSteel zorgt ervoor dat u vanuit Rotterdam de beste marmeren tafels geleverd krijgt, op elke willekeurige plek in Nederland.